Karlien Luten

E-mail
contact@inbalanzcoaching.nl


Werkzaam als
Leefstijl- en vitaliteitscoach

Telefoon nr.

Website

LinkedIn

Biografie
Als fysiotherapeut werkzaam in een ziekenhuis heb ik vele jaren mensen met lichamelijke klachten begeleid. Daarnaast deed ik een promotieonderzoek naar het stimuleren van een gezonde leefstijl. Ik ontdekte wat de impact van een gezondere leefstijl is op lichamelijke klachten en hoe je je fysiek en mentaal voelt.

Dit inspireerde mij om na m’n onderzoek mij te specialiseren als leefstijl- en vitaliteitscoach zodat ik mensen zelf kon begeleiden om zich fysiek en mentaal beter te voelen. Ik leerde niet alleen te kijken naar de gevolgen van lichamelijke klachten en hoe je deze kunt verminderen. Maar ook te onderzoeken wat oorzaken zijn van de klachten
hoe je ze kunt aanpakken en welke zaken verder invloed hebben op je gezondheid.

Mijn missie werd helder: mensen met lichamelijke klachten zoals aanhoudende pijn vermoeidheid en fysieke klachten waar geen duidelijke medische oorzaak voor is te begeleiden vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van fysiotherapie én vitaliteitscoaching.

Ook al heb ik een stevige wetenschappelijke achtergrond ik houd van een nuchtere praktische en persoonlijke aanpak. En doe niet moeilijk als het ook makkelijk kan niet zweverig maar lekker met beide benen op de grond. Heeft misschien met mijn boeren-achtergrond te maken ;-)

Om zelf fysiek en mentaal fit te blijven wandel en fiets ik graag buiten in de natuur. Het liefst in de (Zwitserse) bergen die hebben voor mij iets magisch! Maar ik word ook heel blij van mijn Drentse achtertuin. Mijn coaching doe ik dan ook graag wandelend.

Werkwijze
-

Expertise
Leefstijl
Gezondheid
Vitaliteit
Persoonlijk
Bewegen
Stress
Duurzame Inzetbaarheid

Werkgebied
Zorg

karlienluten

Terug naar overzicht