Monique Jongmans

E-mail
info@moniquejongmans.nl


Werkzaam als
Therapeut
Leefstijl- & Vitaliteitscoach en Leefstijltrainer

Telefoon nr.
06-24137014

Website

LinkedIn

Biografie
Ik ben Monique Jongmans
een geboren en getogen Amsterdamse die in 2002 naar Drenthe is verhuisd
samen met man en zoon. In 2002 ben ik hier naast mijn huis een eigen praktijk gestart waar ik nog steeds met veel plezier mijn cliënten mag ontvangen. Ik word er heel blij van als ik een mooie en constructieve bijdrage mag leveren aan een pijn- en stressvrij leven van mijn cliënten.
Ik breng graag al wandelend tijd door in de natuur en bedenk ook graag heerlijke en gezonde recepten voor mezelf en voor mijn cliënten.

Werkwijze
Als een detective ga ik op zoek naar het begin van de klacht en door het combineren van meerdere disciplines maakt het dat ik veel breder kan kijken naar wat jij daadwerkelijk nodig hebt. Ik werk altijd vanuit jouw hulpvraag
hierdoor kan ik een behandeling of advies op maat geven. Ik geloof in een BODY en MIND connectie.

In mijn praktijk behandel ik veel cliënten met klachten aan het bewegingsapparaat en stress gerelateerde klachten zoals overspannenheid. Daarnaast coach ik integraal op Leefstijl- en Vitaliteit. Ook hier ligt een passie waardoor het perfect past bij mijn holistische kijk op de mens. Ik coach jou graag zodat je zelf weer aan het stuur van je eigen leven komt te staan!

Expertise
Leefstijl
Gezondheid
Vitaliteit
Burn-out
Stress
Massage
Persoonlijk
Leiderschap

Werkgebied
Drenthe
Groningen

mojongmans

Terug naar overzicht